— Historie Club-


Tielroese Motards organiseerden jubileumeditie motortreffen
Posted on 29 mei 2018 by Administrator
TIELRODE - Voor de vijfde keer organiseerde de Tielroese Motards onder leiding van voorzitter Kurt Speleman een bepijlde rondrit.Maar liefst 152 motards gingen op de uitnodiging voor het motortreffen in. Start en aankomst van de rit van 180 kilometer lag in de schaduw van de kerk van Tielrode-city. Bij terugkomst zorgde discobar Full Power voor de sfeer. Onder de deelnemers werd een ballonvlucht verloot.

Het team van de Tielroese Motards zorgde voor een vlekkeloze organisatie


Motortreffen Tielroese Motards lokt heel wat motorrijders naar Tielrode
Posted on 23 mei 2017 by Administrator
TIELRODE - In tegenstelling tot vorig jaar waren de weergoden de Tielroese Motards gunstig gezind. Zondag 21 mei organiseerde de motorvereniging voor de vierde keer een motortreffen met start en aankomst aan de kerk van Tielrode."Dankzij het mooie weer hadden we maar liefst 270 inschrijvingen", aldus voorzitter Kurt Speleman.


Het 3de Treffen was een feit.


Op zondag 3 mei 2015 organiseerden de 'Tielroese Motards' de tweede editie van hun motortreffen. Wij maakten een filmpje.


TIELRODE - Motorvereniging De 'Tielroese Motards' organiseerde voor de eerste keer een motortreffen met start en aankomst in het centrum van Tielrode. 'Het was een bepijlde rondrit richting Dendermonde en Affligem waar aan de brouwerij een stop voorzien was', zegt voorzitter Kurt Speleman. 'Met 180 inschrijvingen voor deze eerste editie zijn we heel tevreden'.kuv

Klik op de afbeelding voor het krant artikel

Deel op FB